Bart van Asselt

Hey, mijn naam is Bart van Asselt. Ruim 10 jaar al motorrijder maar pas net begonnen met mijn circuit avontuur.

Vanuit de voorliefde voor techniek ben ik 2 jaar geleden voor mezelf begonnen. De start van MotorSocial was voor mij een nieuwe uitdaging naast mijn full-time werk als software ontwikkelaar. Voor veel mensen een opmerkelijke combinatie maar voor mij niet meer dan logisch. Vanuit MotorSocial ook begonnen met het organiseren van motor events, met in de wintermaanden het pitbiken. Hier is het circuit verhaal eigenlijk allemaal begonnen.

Kut idee, doen we!

Via de pitbike dagen vanuit MotorSocial heb ik in 2019 Ramon en Michael leren kennen. Van een keertje meegevraagd worden om te komen helpen op de paddock tot beste vrienden en samen een stichting oprichten. Wat ergens bij een BBQ begon als een grap waarbij de uitspraak “kut idee, doen we!” naar voren kwam zijn we nu een trots team met een missie!

Doelen voor 2021

  • Straat motor ombouwen naar circuit
  • Vertrouwd raken met de motor
  • Toms licentie halen (licentie voor competitie rijden)
  • Meerijden in de 600-light klasse
  • Podium plekken pakken

Tijdlijn

  • 2018: Bochten training circuit Midland Lelystad
  • 2019: Pitbiken
  • 2020: Eerste keer trackday Assen
  • 2021: TOMS cursus, race licentie gehaald