Ramon Hofstede

Hey, mijn naam is Ramon Hofstede. Petrolhead in hart en nieren en sinds 2 jaar begonnen met circuit rijden
De jaren ervoor heb ik geraced op 4 wielen. Helaas was de uitdaging op 4 wielen er na een tijdje vanaf en heb ik besloten dat wegrace op 2 wielen de volgende stap moest zijn. En heel eerlijk, ik heb er nog niet een moment spijt van gehad!!

EEN GEZAMENLIJKE PASSIE!

Via de pitbike dagen vanuit MotorSocial heb ik in 2019 Bart en Michael leren kennen. Via sociale media hadden we al veel contact en deelde wij natuurlijk al een gezamenlijke passie voor het wegrace. Sindsdien is er een hechte vriendschap ontstaan en hebben wij in 2021 besloten de handen ineen te slaan en samen onder dezelfde naam te gaan racen. Want zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan je passie gezamenlijk delen en samen herinneringen te maken🔥🏁

Doelen voor 2021

  • Vrienden worden met de nieuwe R6
  • Top 10 klassement
  • Mee doen aan de endurance op Assen

Tijdlijn

  • 2018: RBW gehaald voor de motor
  • 2019: Vrij rijden
  • 2020: Rookie season ZAC
  • 2021: Motorsocial Racing opgericht